Boomverzorging    Voedselbossen    Natuurbeleving

 
 

Tarieven

Ik geef geen vaste prijzen, enkel prijs indicaties.

Het goedkoopste en handigste is via whatsapp (+31624735526) of per mail (simon_dermout_cramer@hotmail.com) een foto te sturen van de boom, bij grote bomen zijn meerdere foto's handig om de omgeving in te kunnen schatten. Op basis van de beelden en uw wensen kan ik dan een prijsindicatie geven.,

Wilt u meer zekerheid dan kan ik op bezoek komen om een beheervoorstel en prijsinschatting te maken, de tijd die gemoeid is met deze opname zal in rekening gebracht worden. Dit is vaak pas interessant bij beheer van grotere bomen opstanden vanaf een halve hectare.

Er is werk genoeg, ik zal alleen het werk aannemen wat goed bij mij past. Als de klus vanuit economisch of praktisch oogpunt beter door een andere partij uitgevoerd kan worden zal ik u doorverwijzen.

Doorgaans wordt er gewerkt met dagprijzen, mijn dagprijs is 425 euro excl btw per dag.

Mijn basis uurtarief is 55 euro excl. btw,  de uren worden afgerond op een kwartier.

Bij 3 uur of minder reken ik 1u voorrij kosten.

Bij 4 en 5u reken ik een half uur voorrij kosten.

Bij 6u of meer reken ik geen voorrij kosten.


Voor bomen vanaf 6 meter hoog kom ik met een tweede boomspecialist. 

Groot snoeiwerk en bij het afbreken van bomen wordt ik ondersteund door een grondman voor het verwerken en afvoeren van het snoeiafval.

De tarieven van andere boomspecialisten variëren, op basis van de klus en beschikbaarheid vind ik de hulp die past. Prijzen, voorwaarden en voorrij kosten zijn vergelijkbaar. De prijzen voor een grondman liggen doorgaans 15 euro excl btw per uur lager dan een boomspecialist.


Het afvoeren van het snoeiafval is 35 euro excl btw per lading, dit is ongeveer een kuub.

Eventuele parkeerkosten worden doorberekend.


Spoed, zoals stormschade en bij direct gevaar voor mens en omgeving zal ik er alles aan doen om zsm het gevaar weg te nemen. Binnen 12 tot 48u is mijn streven. Mijn vaste klanten hebben hierbij voorrang. Tarief is 75 euro excl btw.

Al de tarieven zijn exclusief 21% btw